غذای آماده : سرطان های ... .

سرطانهای معده و روده در سالهای اخیر به علت استفاده بی رویه از غذاهای آماده و کنسرو شده به شدت افزایش یافته است. ترکیبات نمک سود و نیز مواد نگهدارنده درکنسروهابه ویژه موادغذایی که طرز تهیه غیر استاندارد دارند سبب ایجاد سرطان دستگاه گوارش می شود. سرطان های مری ومعده در افراد سیگاری شایع تر است. افزون بر این مواد غذایی دودی شده و همچنین غذاهای کپک زده نیز سبب ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش می شود. سرطان دستگاه گوارش در سنین بالای 45 سال شیوع بیشتری دارد. میزان ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش میان زنان و مردان نسبتاً یکسان است یادآور می شود سرطان های دستگاه گوارش در دنیا پس از سرطان ریه در مردان و سرطان پستان در زنان شیوع بیشتری دارد. در ضمن استان های شمالی ایران از آذربایجان تا خراسان در محدوده کمربندسرطان مری دردنیا قرار دارند به همین علت شیوع سرطان مری در این مناطق بیش از مناطق دیگر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد